Over RV Bewindvoering / Schuldhulpverlening Den Haag

Roon Veugelers

Roon Veugelers

Eigenaar RV Bewindvoering

Over RV Bewindvoering

Mijn naam is Roon Veugelers MBA, de drijvende kracht achter RV Bewindvoering.

Door mijn jarenlange expertise in de administratieve en technische achtergrond, ben ik goed in staat om mensen te begeleiden en te motiveren. Daarnaast is het mijn passie om mensen te helpen om hun doelen te bereiken.

Betrokkenheid, persoonlijke aandacht en betrouwbaarheid staan hoog in het vaandel bij mij. Mijn cliënten kunnen rekenen op mijn 100% volle aandacht en persoonlijke begeleiding. Zo kom ik graag bij u thuis om kennis te maken en kunt u 24/7 contact met mij opnemen wanneer er calamiteiten ontstaan.

Naast financieel ontzorgen, werk ik ook graag aan de toekomst. Ik zet graag die stap extra om mijn cliënten voor te bereiden naar zelfstandigheid en overzicht in de financiële situatie.

‘Wanneer u kiest voor mijn persoonlijke begeleiding, kiest u voor betrouwbaarheid en begrip’

Roon Veugelers

Wilt u contact opnemen met RV Bewindvoering?

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.