BEWINDVOERING / SCHULDHULPVERLENING/ MENTOR

RV BEWINDVOERING - DEN HAAG

BEWINDVOERING / SCHULDHULPVERLENING DEN HAAG

Als bewindvoerder en schuldhulpverlener help ik de cliënt met financiële zaken, dit creëert rust en overzicht. Zijn alle betalingen bijvoorbeeld op de juist manier uitgevoerd? Heeft de cliënt recht op toeslagen of aanvullend inkomen? Dit zijn enkele voorbeelden waar ik als bewindvoerder naar kijk.

24/7 betrokkenheid

Staat er onverwacht een deurwaarder aan de deur? Komen er brieven binnen waar direct iets mee moet gebeuren? Ik sta 24/7 voor u klaar voor urgente zaken. Door mijn expertise weet ik dat de drempel hoog kan zijn, vandaar dat u altijd kunt rekenen op mijn persoonlijke begeleiding.

‘Problemen bestaan om op te lossen, geen drempel is te hoog om overheen te komen’

Bewindvoering wordt toegekend door een kantonrechter wanneer een cliënt door geestelijke of lichamelijke gezondheid zelf niet in staat is om deze zaken te regelen. De duur is afhankelijk van de situatie.

Ook als het bewind niet door een rechter is toegekend, kan ik u als schuldhulpverlener van dienst zijn. Stuur gerust een mail of bel mij voor meer informatie.

Werkwijze RV Bewindvoering, schuldhulpverlening Den Haag

Persoonlijke begeleiding en werken aan de vertrouwensband is een belangrijk onderdeel van mijn werkwijze.

Het streven is altijd om te werken aan zelfstandigheid, met als doel: een overzichtelijke en stabiele financiële situatie.

Na de toewijzing van de bewindvoering of schuldhulpverlening, kom ik bij de cliënt thuis om kennis te maken, het zogenoemde 'intake-gesprek'.

Vervolgens zet ik alle officiële zaken in werking en zullen er 2 rekeningen geopend worden. Een beheerrekening en een leefgeldrekening. Het contact dat volgt blijft altijd persoonlijk en ik blijf nauw betrokken bij uw situatie; u staat er niet alleen voor!

Schuldhulpverlening Den Haag

Neem contact op met RV Bewindvoering

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.